Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>«Ταξίδεψαν» στην Αυστραλία οι μαθητές του ΓΕ.Λ. Μούδρου
facebook seminaria
«Ταξίδεψαν» στην Αυστραλία οι μαθητές του ΓΕ.Λ. Μούδρου
13.11.2020 | 22:18

«Ταξίδεψαν» στην Αυστραλία οι μαθητές του ΓΕ.Λ. Μούδρου

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Με τον κ. Evan Binos, Έλληνα της Αυστραλίας με καταγωγή από τη Λήμνο, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν χθες, Πέμπτη (12/11), οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Μούδρου στο πλαίσιο του προγράμματος «The Tipping Point in Education».

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του σχολείου: «5η συνεδρία The Tipping Point: Σήμερα, Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020, είχαμε την ιδιαίτερη χαρά να συνομιλήσουμε με τον κ. Evan Binos, Έλληνα της Αυστραλίας, με καταγωγή από τη Λήμνο, συγκεκριμένα από τον Μούδρο και τον Κοντιά. Οι μαθήτριές μας του προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών άκουσαν πολλά και ενδιαφέροντα για τη ζωή στην Αυστραλία, έμαθαν για την Πλατεία Λήμνου στη Μελβούρνη, με το άγαλμα της Ελληνίδας νοσοκόμας, σε ανάμνηση της περίθαλψης των στρατιωτών του Α' Παγκοσμίου πολέμου από τις νοσοκόμες στη Λήμνο. Μια συνάντηση με άρωμα Ελλάδας! Ευχαριστούμε 100mentors, ευχαριστούμε The Hellenic Initiative Australia για την υποστήριξή σας!».

the tipping point australia 1

the tipping point australia 2

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018