Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Κρούσμα κορωνοϊού στο Ειδικό Σχολείο Καλλιθέας | Σε καραντίνα όλοι οι εκπαιδευτικοί πλην δύο

xaritakis wide

Λήμνος: Κρούσμα κορωνοϊού στο Ειδικό Σχολείο Καλλιθέας | Σε καραντίνα όλοι οι εκπαιδευτικοί πλην δύο
11.09.2020 | 17:48

Λήμνος: Κρούσμα κορωνοϊού στο Ειδικό Σχολείο Καλλιθέας | Σε καραντίνα όλοι οι εκπαιδευτικοί πλην δύο

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Ένα νέο κρούσμα κορωνοϊού καταγράφεται στη Λήμνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του FM 100, πρόκειται για εκπαιδευτικό που εργάζεται στο Ειδικό Σχολείο Καλλιθέας, η οποία επισκέφθηκε σήμερα το νοσοκομείο της Λήμνου με συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού. Η γυναίκα υπεβλήθη σε τεστ το οποίο και βγήκε θετικό. Όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, έχει ξεκινήσει η διαδικασία ιχνηλάτησης των στενών επαφών όπως αυτές ορίζονται από τον ΕΟΔΥ.

Εν τω μεταξύ, χθες, Πέμπτη (10/9), μια άλλη αναπληρώτρια εκπαιδευτικός, συνάδελφος της πρώτης, η οποία εργάζεται στο ίδιο σχολείο, επισκέφθηκε το νοσοκομείο αναφέροντας ότι παρουσίαζε συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού και ανοσμία. Είπε δε, ότι είναι δασκάλα στο Ειδικό Σχολείο της Καλλιθέας και πως έχει επιστρέψει από το εξωτερικό όμως δεν υπεβλήθη σε τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού (!!!)

Καθότι όμως, η συνάδελφός της βρέθηκε θετική στον ιό και η ίδια αποτελεί στενή επαφή της, υποβάλλεται ήδη σε τεστ με προτεραιότητα αφού παρουσίαζε συμπτώματα.

Σημειώνεται ότι το σχολείο θα παραμείνει κλειστό για 14 ημέρες ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να δοθεί εντολή από το Αστυνομικό Τμήμα Μύρινας προς τον Δήμο Λήμνου για απολύμανση των χώρων του.

 

Διαβάστε επίσης: Λήμνος - Νέα εξέλιξη: Θετική στον κορωνοϊό και η άλλη εκπαιδευτικός του Ειδικού Σχολείου Καλλιθέας

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018