Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Σχέδια Βελτίωσης: Παράταση για την υποβολή ενστάσεων

xaritakis wide

Σχέδια Βελτίωσης: Παράταση για την υποβολή ενστάσεων
03.09.2020 | 21:04

Σχέδια Βελτίωσης: Παράταση για την υποβολή ενστάσεων

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας ΠΕ Λέσβου (ΔΑΟΠ) με ανακοίνωσή της γνωστοποιεί ότι τροποποιείται η υπ΄ αριθμ. 4875/05-08-2020 (ΑΔΑ:9ΒΩΛ7ΛΩ-ΑΗΗ) απόφαση ανάρτησης αποτελεσμάτων διοικητικού ελέγχου του Υπομέτρου 4.1: “Στήριξη για επενδύσεις σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις”, Δράση 4.1.1 “Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην ανταγωνιστικότητα της εκμετάλλευσης” και Δράση 4.1.3 “Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στη χρήση ΑΠΕ καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος” του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2020 ως εξής:

Η ηλεκτρονική υποβολή των ενστάσεων παρατείνεται έως και τις 30/09/2020.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας ΠΕ Λέσβου, στο Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας ΠΕ Λήμνου και στις κατά τόπους Δ/νσεις Αγροτικής Οικονομίας ΠΕ Χίου και ΠΕ Σάμου.

Για περισσότερες λεπτομέρειες της Πρόσκλησης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα της Περιφέρειας Β. Αιγαίου. (http://www.pvaigaiou.gov.gr).

Δείτε εδώ αναλυτικά την τροποποίηση της απόφασης.

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018