Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ορκωμοσία νέας υπαλλήλου στον Δήμο Αγίου Ευστρατίου (photos)

xaritakis wide

Ορκωμοσία νέας υπαλλήλου στον Δήμο Αγίου Ευστρατίου (photos)
29.08.2020 | 20:46

Ορκωμοσία νέας υπαλλήλου στον Δήμο Αγίου Ευστρατίου (photos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Ορκίστηκε η νέα δημοτική υπάλληλος Αγίου Ευστρατίου κ. Διονυσία Μιχαηλίδη, την Παρασκευή 28 Αυγούστου, ενώπιον της Δημάρχου κ. Μαρίας Κακαλή και ανέλαβε υπηρεσία στο Δήμο του γειτονικού νησιού.

Όπως αναφέρεαι στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Αγίου Ευστρατίου: «Η νέα Δημοτική υπάλληλος διορίσθηκε σε κενή οργανική θέση δημοσίου δικαίου του Δήμου Αγίου Ευστρατίου, κατηγορίας ΠΕ του κλάδου ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ, με την αριθμ. 181/2020 απόφαση της Δημάρχου Αγίου Ευστρατίου, η οποία δημοσιεύθηκε στο με αριθμό 1242/Γ´/05-08-2020 ΦΕΚ.

Η Δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου καλωσόρισε την κ. Διονυσία Μιχαηλίδη και της ευχήθηκε καλή θητεία. Η κ. Μιχαηλίδη είναι η δεύτερη νέα μόνιμη Δημοτική υπάλληλος μετά τον κ. Παπατζέλο, οι οποίοι ενισχύουν το δυναμικό της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου Αγίου Ευστρατίου.

Η πρόσληψη των δύο μόνιμων υπαλλήλων συμβάλλει ουσιαστικά στην ενδυνάμωση του Δήμου Αγίου Ευστρατίου, καθώς και της τοπικής κοινωνίας του νησιού μας».

ork dionysia mixailidi maria kakali

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018