Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ειδικός Σύμβουλος Τουρισμού στον Ν. Λέσβου ο Στέλιος Μάντζαρης (audio)
pame boreio aigaio

Ειδικός Σύμβουλος Τουρισμού στον Ν. Λέσβου ο Στέλιος Μάντζαρης (audio)
05.08.2020 | 15:23

Ειδικός Σύμβουλος Τουρισμού στον Ν. Λέσβου ο Στέλιος Μάντζαρης (audio)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ειδικός Σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, για τα νησιά Λέσβος – Λήμνος – Άγιος Ευστράτιος, αναλαμβάνει ο Στέλιος Μάντζαρης ιδιοκτήτης του Varos Village και πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λήμνου.

Ο κ. Μάντζαρης ήταν προσωπική επιλογή του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Μουτζούρη, ο οποίος από εχθές βρίσκεται στη Λήμνο. και η ανακοίνωση έγινε εχθές το βράδυ στο ξενοδοχείο του κ. Μάντζαρη.

Στην ανακοίνωση παρόντες ήταν επίσης ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Νύκτας, ο Έπαρχος Λήμνου κ. Βλάττας, η κ. Μάρκου υποψήφια του συνδυασμού του κ. Μουτζούρη.

117325223 299640544450459 3930001302298776198 n

Στη δήλωσή του ο κ. Μουτζούρης, η έμμισθη αυτή θέση έχει διάρκεια ενός έτους και είναι στην ευχέρεια του Περιφερειάρχη να διακοπεί ανα πάσα στιγμή. Ο κ. Νύκτας επεσήμανε πως στόχος της Περιφέρειας είναι τα νησιά μας να αποκτήσουν την δική τους ταυτότητα, ενώ ο κ. Μάντζαρης από την πλευρά του ανέφερε πως άμεσα θα ζητηθεί η συνδρομή των κατοίκων των νησιού ώστε να επιλέξουν μια εικόνα που θα γίνει «σήμα κατατεθέν» του τόπου μας.

Αξίζει τέλος να αναφερθεί, πως με προσωπικές επιλογές του Περιφερειάρχη έχουν οριστεί άλλοι δύο managers τουρισμού για το νομό Σάμου και το νομό Χίου.

Ακούστε ένα απόσπασμα από τα όσα ανέφερε ο κ. Μουτζούρης για την επιλογή του κ. Μάντζαρη

Μοιραστείτε τοcharitakis new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018