Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Διάκριση για το Γυμνάσιο Μούδρου στον πανελλήνιο διαγωνισμό «Bravo Schools 2020»
pame boreio aigaio

Διάκριση για το Γυμνάσιο Μούδρου στον πανελλήνιο διαγωνισμό «Bravo Schools 2020»
29.06.2020 | 21:32

Διάκριση για το Γυμνάσιο Μούδρου στον πανελλήνιο διαγωνισμό «Bravo Schools 2020»

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Διάκριση για τις δράσεις προσφοράς προς τον συνάνθρωπο μέσω του προγράμματος «Νοιαζόμαστε», έλαβε το Γυμνάσιο Μούδρου στον Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό «Bravo Schools 2020».

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του σχολείου: «Το Γυμνάσιο Μούδρου "Αργύριος Μοσχίδης" διακρίνεται στο διαγωνισμό Bravo Schools 2020 με το πρόγραμμα "Νοιαζόμαστε" για την αγάπη του προς τους ανθρώπους και την προσφορά του στην κοινωνία. Ευχαριστούμε θερμά το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Λήμνου, καθώς και την Κοινότητα Μούδρου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο του Μούδρου που συνεργάστηκαν μαζί μας και μοιραστήκαμε το ίδιο όραμα προσφοράς στον άνθρωπο. Στο διαγωνισμό συμμετείχαν 236 σχολεία με 657 συμμετοχές. Συγχαίρουμε, επίσης, το Δημοτικό Σχολείο του Μούδρου που διακρίθηκε, επίσης, στον Πυλώνα Περιβάλλον-Δράσεις για το κλίμα. Είναι πολύ σημαντικό πως στο Διαγωνισμό για τους 17 Παγκόσμιου στόχους του ΟΗΕ συμμετείχαν και τα 3 σχολεία του Μούδρου (Δημοτικό-Γυμνάσιο-Γενικό Λύκειο), κάτι που δείχνει πως στο Μούδρο υπάρχει όραμα και συνέχεια. Θερμά συγχαρητήρια σε μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς και τοπικούς φορείς».

 

Μοιραστείτε τοcharitakis new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018