Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Την ίδρυσή του ανακοίνωσε ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Λήμνου

xaritakis wide

Την ίδρυσή του ανακοίνωσε ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Λήμνου
24.06.2020 | 17:31

Την ίδρυσή του ανακοίνωσε ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Λήμνου

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Την ίδρυσή του ανακοίνωσε ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Λήμνου, με βασικό σκοπό της λειτουργίας του, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, την «ανάπτυξη των ναυτικών αθλημάτων από το επίπεδο των ακαδημιών, μέχρι και την λειτουργιά αγωνιστικών τμημάτων».

Στον νέο όμιλο λειτουργούν τμήματα Κανόε-Καγιάκ, SUP, Ιστιοπλοΐας, αλλά και ακαδημίες από άλλα αθλήματα, ενώ σχεδιάζεται η οργάνωση της πρώτης ομάδας εθελοντών ναυαγοσωστών στη Λήμνο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε σε όλους τους κατοίκους του νησιού, την ίδρυση του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Λήμνου. Ο Ν.Α.Ο.Λ είναι αναγνωρισμένο ναυταθλητικό σωματείο με την υπ’ αριθμ 11/2019 Διάταξη του Ειρηνοδικείου Λήμνου και καταχωρημένο στο βιβλίο Αναγνωρισθέντων Σωματείων με αριθμό μητρώου 1423. Βασικός σκοπός της λειτουργίας του νέου μας ομίλου είναι η ανάπτυξη των ναυτικών αθλημάτων από το επίπεδο των ακαδημιών, μέχρι και την λειτουργιά αγωνιστικών τμημάτων.

Έχοντας την τύχη να ζούμε περιτριγυρισμένοι από θάλασσα, ευελπιστούμε στην διάδοση των ναυταθλητικών αξιών τόσο στα παιδιά όσο και στους ενήλικες που επιθυμούν να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό του νερού. Στον Ν.Α.Ο.Λ. λειτουργούν τμήματα Κανόε- Καγιάκ, SUP, Ιστιοπλοΐας, καθώς και ακαδημίες από άλλα αθλήματα. Επίσης σχεδιάζουμε την οργάνωση της πρώτης ομάδας Εθελοντών Ναυαγοσωστών στο νησί μας.

Θα σας δούμε στη θάλασσα!».

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018