Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Πολύτιμη η στήριξη των εθελοντριών νοσηλευτριών του Ερυθρού Σταυρού στην εθελοντική αιμοδοσία
facebook seminaria
Λήμνος: Πολύτιμη η στήριξη των εθελοντριών νοσηλευτριών του Ερυθρού Σταυρού στην εθελοντική αιμοδοσία
18.11.2019 | 18:48

Λήμνος: Πολύτιμη η στήριξη των εθελοντριών νοσηλευτριών του Ερυθρού Σταυρού στην εθελοντική αιμοδοσία

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Καθοριστική ήταν η συμμετοχή των εθελοντριών της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Περιφερειακού Τμήματος Λήμνου του Ερυθρού Σταυρού στη διεκπεραίωση της εθελοντικής αιμοδοσίας, που πραγματοποιήθηκε στις 14, 15 & 16 Νοεμβρίου στο Νοσοκομείο - Κεντρο Υγείας Λήμνου.

«Οι εθελόντριες της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λήμνου στηρίζουν και θα συνεχίσουν να στηρίζουν αιμοδοσίες που πραγματοποιούνται στο νησί συνδράμοντας στη σημαντική αυτή πράξη προσφοράς στο συνάνθρωπο», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο Ερυθρός Σταυρός Λήμνου.

Υπενθυμίζεται ότι μεταξύ των εθελοντών αιμοδοτών ήταν και παράγοντες, παίκτες και στελέχη της ομάδας μπάσκετ του νησιού «Ήφαιστος», οι οποίοι ανά τακτά χρονικά διαστήματα δίνουν το «παρών» στις εθελοντικές αιμοδοσίες. Επίσης, το Σάββατο 16 Νοεμβρίου, τον χώρο διεξαγωγής της αιμοδοσίας επισκέφτηκε ο νέος Μητροπολίτης του νησιού κ.κ. Ιερόθεος.

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018