Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Euroscola: Επάξια εκπροσώπηση της Λήμνου στο Στρασβούργο (photos)
ikteo limnou
Euroscola: Επάξια εκπροσώπηση της Λήμνου στο Στρασβούργο (photos)
18.11.2019 | 18:29

Euroscola: Επάξια εκπροσώπηση της Λήμνου στο Στρασβούργο (photos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Είκοσι τέσσερις μαθητές από σχολεία της Λήμνου, της Λέσβου και της Χίου ταξίδεψαν από τις 12 έως και τις 16 Νοεμβρίου στο Στρασβούργο, προκειμένου να μετάσχουν στις εργασίες της ημερίδας «Euroscola» την Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου, στην έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Οι μαθητές υπήρξαν για μία ημέρα ευρωβουλευτές της Συνόδου των χωρών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του Ευρωκοινοβουλίου, να συζητήσουν για τα θέματα του περιβάλλοντος και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, της ασφάλειας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των εξαρτησιογόνων ουσιών, του μέλλοντος της Ευρώπης, της μετανάστευσης και ένταξης και της επαγγελματικής απασχόλησης των νέων. Επίσης, οι μαθητές ξεναγήθηκαν στο Στρασβούργο, στη μικρή γραφική πόλη Colmar και στη Ζυρίχη.

Τη Λήμνο εκπροσώπησαν οι μαθητές Μανώλης Αρκάς του ΓΕ.Λ. Μύρινας και Δήμητρα Τουλάκη του ΓΕ.Λ. Μούδρου με συνοδό εκπαιδευτικό την Θεοδώρα Λυμπέρη, από το ΓΕ.Λ. Μούδρου.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018